tisdag 10 juni 2014

Fredriks kamp mot barncancer och Top of Arjeplog

Fredrik Westerlund, Arjeplog:
"Min son är tre år och har cancer. På barnonkologen har jag sett vilken oerhörd nytta Barncancerföreningen gör för familjer som har det ännu svårare än vi, och jag vill därför samla in pengar till dem. Det gör jag genom att trotsa min cp-skada och fjällvandra upp på de toppar som ingår i friskvårdstävlingen Top of Arjeplog.
Företag, föreningar och privatpersoner som vill sponsra mig lovar en summa pengar de ska skänka till Barncancerföreningen för varje fjälltopp jag lyckas vandra både till och från. Det finns tio toppar och jag siktar på att nå minst fem av dem.
Den här gruppen kommer jag att använda för att hålla reda på alla er som lovar pengar (namn och belopp finns i ett kalkylblad), för att annonsera mina turer för den som vill gå med mig, för att berätta om framstegen - och inte minst för att berätta för er hur mycket ni ska betala in och hur."


Följ hans vandringar – ge ett stöd! Barncancerfonden Norra, Plusgiro 90 30 80 - 0 eller Bankgiro 903 - 08 00. De får inget stöd av stat, kommun eller landsting och är helt beroende av gåvor från privatpersoner och företag!
Top of Arjeplog önskar Fredrik Westerlund och hans familj allt gott! 

LÄS MER:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar